LUNA ĐOGANI OTKRILA KO JOJ JE FAVORIT U TAKMIČENJU! Pozvala fanove: SVI GLASAJTE ZA NJU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 23:01

LUNA ĐOGANI OTKRILA KO JOJ JE FAVORIT U TAKMIČENJU! Pozvala fanove: "SVI GLASAJTE ZA NJU!" (FOTO)

Pružila joj podršku

Početkom meseca marta održaće se izbor za "Pesmu Evrovizije '22". Numere koje se takmiče, objavljene su juče, a možete ih poslušati OVDE.

U trci za odlazak u Italiju, gde će se održati "Evrovizija" ove godine, su naše brojne zvezde: Aca Lukas, Sara Jo, Zorja, Tijana Dapčević, Goca Tržan, Angellina i drugi.

Luna Đogani podržala je mladu pevačicu Mariju Mikić, koja se prijavila singlom "Ljubav me inspiriše".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Luna je na Instagram storiju podelila Marijinu pesmu i pozvala pratioce da glasaju za nju.

- Glasajte za našu Mariju - poručila je Đoganijeva, koja je označila Mariju i stavila emotikon srca.

Rijaliti zvezda je očigledno oduševljena Marijinom pesmom, koju će Mikićeva otpevati u prvoj polufinalnoj večeri 3. marta na "Pesmi za Evroviziju", pod rednim brojem 17.

Marija je ostala dosledna svom muzičkom stilu i pripremila je emotivnu baladu, koja je, prema njenim rečima, dostojna ovog takmičenja. Ona je iskoristila priliku da se zahvali svom timu budući da je veoma ponosna na ceo projekat.

- Ljubav me inspiriše! Konačno mogu da je podelim sa svima, sa vama i sa celim svetom! Možete je poslušati na Youtube kanalu RTS-a. Pesma na koju sam najponosnija ikada. Pesma u kojoj sam pokazala sve svoje najbolje. Pesma koja je dostojna takmičenja. Pesma koju ćete prepoznati. Znam to! Prava muzika živi. Hvala Milošu Vuksanoviću na ovakvoj kompoziciji, hvala što je u mojim rukama. Hvala Dušanu Alagiću što si je "spakovao" onako kako samo ti znaš! Hvala gospodinu Miladinu koji nestvarne reči prenosi na papir. Hvala RTS-u što sam deo ovog takmičenja. Hvala mojoj porodici i prijateljima za nesebičnu podršku i vetar u leđa - istakla je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.