LUNA ĐOGANI IMA PRELEPE VESTI PRED POROĐAJ SA DRUGIM DETETOM: Najslađe ostavljeno za kraj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 00:22

LUNA ĐOGANI IMA PRELEPE VESTI PRED POROĐAJ SA DRUGIM DETETOM: Najslađe ostavljeno za kraj!

Omiljena Lunči obradovala sve fanove.

Luna Đogani gostovala je u jednom poznatoj emisiji, a pre ulaska u studio, porazgovarala je sa okupljenim medijima, među kojima se nalazila i ekipa portala Srbija Danas.

Nju je do studija ispratio njen izabranik Marko Miljković. Odmah se da primetiti da je Luna isijavala sreću i da je bila prelepa u ljubičastoj haljini u kojoj je ponosno "prošetala" svoj trudnički stomak.

Ona je podelila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa nama lepu vest da se super oseća pred porođaj i da u sebi ima samo pozitivnu tremu pred dolazak drugog detata.

Luna je sa širokim osmehom podelila kako se oseća sada u podmakloj trudnoći.

- Dobro se osećam. Mnogo bolje nego u prvoj trudnoći. Nekako sam vitalnija i pokretnija. U prvoj trudnoći sam se bila povukla. Nije me bilo u medijima, jer mi nije prijalo. Sada nemam problem da dođem. Ko bi još došao ovako pred porođaj u jednu emisiju? - kroz osmeh je rekla Luna.

Sve je zanimalo da li Markova supruga oseća strah pred porođaj.

- Nemam strah. Ni sa prvim detetom nije bio straha. To je više pozitivna trema. Najvažnije je da sve dobro bude sa bebom i sa porođajem. Znam šta me čeka ovaj put. Ovo mi je drugi put, tako da sam lagana - hrabro je odgovorila Luna.

Mijina majka je otkrila da li je sve spremno za dolazak druge prinove:

- Nismo još sve spremili. Ono najosnovnije jesmo, ali ostale su te neke sitnice od odeće. To sve što je slatko ostavljam za kraj. To ću možda sledeće nedelje - rekla je Luna.

Šta nam je još Luna otkrila poslušajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.