LOŠE VESTI IZ DOMA ĆURČIĆKE! Zdravstveno stanje zadrugarke se pogoršalo, HITNO primljena KOD LEKARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 18:51

LOŠE VESTI IZ DOMA ĆURČIĆKE! Zdravstveno stanje zadrugarke se pogoršalo, HITNO primljena KOD LEKARA

Preduzela mere!

Otkako je izašla iz "Zadruge" afere i skandali Ane Ćurčić ne prestaju da pune naslovne strane tabloida. Iako je nekada žudela za popularnošću i medijima, očito joj sada ne prija kada su sve oči uprte u nju.

Drugoplasirana zadrugarka je i u rijalitiju često govorila da je zdravstveno veoma loše, a tokom jučerašnjeg dana napisala je otvoreno pismo u kom je otvorila dušu i naglasila da priču oko rijalitija više neće potezati. Tim povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrila je da joj je zdravlje vrlo narušeno.

- Meni zdravstveno stanje nije dobro, zbog te priče, zbog čitave situacije, meni je zdravstveno stanje dosta pogoršano, pa sam odlučila da stavim tačku na temu rijaliti - rekla je Ana.

Pre samo nekoliko dana Ana je posetila hitno stomatologa, zbog čega se može i zaključiti da je već krenula da brine o sebi i da sebe i svoje zdravlje stavi na prvo mesto.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.