LOM PRED ALEKSANDRIN DOLAZAK U BEOGRAD: Oglasio se Filip Car Čujem, spominje me opet...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 16:46

LOM PRED ALEKSANDRIN DOLAZAK U BEOGRAD: Oglasio se Filip Car "Čujem, spominje me opet...!"

Nije mu ostao dužan!

Maja Marinković je sinoć, tokom gostovanja na televiziji Pink, u emisiji "Narod pita", hitno napustila studio, zbog navodne svađe sa svojim sadašnjim dečkom Bilalom Brajlovićem.

Nakon što je ona napustila studio, na njeno mesto je došao Radomir Marinković Taki, koji je umesto nje komentarisao Zadrugu te se dotakao i Filipa Cara.

Maja se javno izvinila televitiji Pink i ogradila se od izjave njenog dečka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bilala, kada je na svom Instagram profilu javno udario na produkciju i televiziju Pink, DETALJNIJE PROČITAJTE OVDE.

Međutim Majin otac je komentarisao da je njeno ponašanje nedopustivo prema Pinku, ali i žestoko opleo po Filipu Caru.

Sada se Car oglasio na Instagram storiju:

- Čujem, spominje me opet Taki! Ja ga molim da me više ne spominje, jer ipak smo nekad bili dobri, a evo i dokaza kad smo se družili - napisao je Car i objavio video momka zaostalog u razvoju aludirajući da je to Majin otac.

Podsetimo, večeras u emisiji "Narod pita" na televiziji Pink, gost će biti Filipova verenica, Aleksandra Nikolić i Sanja Grujić.

- Nije on pobegao, on je pokazao lice koje ima kada treba da dođe u lični odnos sa nekim koga je spominjao sve vreme u lošem kontekstu, vređao i klevetao. U ovom momentu je u jeku borba protiv nasilja i moja emisija koju sam vodio je zaustavljena jer je neko rekao da moja emisija decu navodi na loše. Ja sam čist primer koji u javnosti stalno ponavlja, ne nasilje, ne kriminal, već obrazovanje, škola, sport. Filip Car ne sme da me pogleda u oči jer nije hrabar čovek i pi**ica je, koja se krije iza rodbine, nisam hteo da se obračunavam sa njim već sam samo hteo da stanem ispred njega da mi kaže sve što je rekao u "Zadruzi" u jednoj svađi sa Majom, gde je stalno ponavljao da mu ja p.k.

- On je u Srbiji nepozvani gost, jer ja kada odem u Hrvatsku ili bilo gde trudim se gde sam da iskažem poštovanje. Nikada nisam nikoga na nacionalnoj osnovi vređao, već sam ljude gledao da li su dobri ili loši. Hoću da klekne na kolena i izvini se za sve laži i klevete, ja ću mu pružiti ruku, pljunuti ga i više ga neću smarati, inače će me uvek imati za vratom. Hoću da mu kažem u lice da je govno, smrad i indijanac, da je bednik, da me nikada nije oblačio - rekao je besno Kristijan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.