BILAL I MAJA RASKINULI - Nakon HAOSA SA PRODUKCIJOM na televiziji Pink, isplivao dokaz o prekidu veze?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 08:31

BILAL I MAJA RASKINULI - Nakon HAOSA SA PRODUKCIJOM na televiziji Pink, isplivao dokaz o prekidu veze?

"Ja ne učestvujem u tome što Bilal priča i iznosi onakve stvari, to ja nikada nisam podržala niti delim isto mišljenje sa njim!"

Bilal Brajlović se oglasio nakon što je voditelj Darko Tanasijević ispred produkcije za vreme emisije "Narod Pita" rekao da je Maja Marinković napustila studio, zbog svađe sa Brajlovićem.

Brajlović je udario na televiziju Pink, te optužio da je sve izrečeno laž.

- Sve što je izgovoreno na moj račun od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strane voditelja, lažnih gledalaca što zovu, ovih i onih, apsolutna je laž! Iz emisije u emisiju me pokušavaju spustiti i poniziti, da je to toliko providno da ne treba ni da komentarišem - započeo je Brajlović svoju verziju priče, vidno besan.

- Ovo što sada predstavljaju da ja ljubomorišem i pravim scenu zbog nakakvog klipa je njihovo sr*anje i laž. Problem je nastao nakon što mi nisu dozvolili da se uključim u program i da napokon neko čuje neku pametnu - nastavio je da besni Bilal zaboravljajući koliko puta je produkcija tolerisala njegove ispade.

- Ni nakon toliko pljuvačine na mene i ponižavanja nisu bili dostojni da mi daju 2, 3 minute da se odbranim, ali pazite šta sam rekao. Odlučiću kada i gde ću izneti apsolutno sve, celu istinu pa vas onda 1.000 lažnih poziva neće oprati - napisao je Bilal Brajlović

Maja Marinković se potom oglasila na svom Instagramu, izvinjavajući se javno Pinku i produkciji što je napustila studio, a potom se ograđujući uz reči da ona ne podržava izjavu njenog dečka Bilala:

- Ovim putem želim javno da se izvinim televiziji Pink i svim gledaocima koji mi godinama ukazuju poverenje. Jako mi je žao što sam dopustila sinoć da mi se desi onakva situacija, da me neko ucenjuje da napustim emisiju, sama sam kriva što sam to dopustila. Pink je moja kuća i ljudi koji mene godinama poštuju. Još jednom se javno izvinjavam. Ja ne učestvujem u tome što Bilal priča i iznosi onakve stvari, to ja nikada nisam podržala niti delim isto mišljenje sa njim - napisala je Maja.

Nakon ovog haosa, ljubavni par se otpratio sa društvenih mreža, što je pokrenulo spekulacije da su nakon skandala i raskinuli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.