LEŽAO BI U ZATVORU ZBOG UBISTVA BEBE Šmizla otkrila detalje pobačaja: Zvala me je njegova žena...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 20:37

"LEŽAO BI U ZATVORU ZBOG UBISTVA BEBE" Šmizla otkrila detalje pobačaja: "Zvala me je njegova žena..."

Oglasila se za SrbijaDanas!

Bivša rijaliti učesnica Jovana Novakov Šmizla za SrbijaDanas je prvi put progovorila o tragičnom događaju, kada je izgubila nesrećnim slučajem bebu.

Jovana nam je ovog puta otkrila sve detalje te veze, te navela da sa muškarcem, sa kojim je tada bila u ljubavnom odnosu, nije više u kontaktu, kao i da ga nije prijavila policiji.

- Ja sam njega ostavila i to u momentu kada sam sazala nešto, što nisam znala. Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ću reći da je bio musliman, zna se da muslimani mogu da imaju, koliko žena, kod njih je običaj da ta prva žena, ona ćuti za svaku sledeću ženu, evo to sam sada prvi put rekla. - počela je Jovana, te nastavila:

- Ona je znala svaki put kada ja dolazim kod njegove porodice, morala je da se sklanja kod svoje majke. Kada je ona mene pozvala i ispričala mi sve to, meni je već uveliko trudnoća bila velika, tako da sam ja odmah reagovala, rekla sam mu da stvarno ne želim da se bakćem sa njim, samo da ode svojim putem, ja svojim. - pričala je sa knedlom Šmizla.

- On je rekao da beogradski mangupi, kako je već rekao, neće čuvati njegovo dete, okrenuo se,  udario me laktom u stomak - rekla je između ostalog Šmizla u svojoj bolno ispovesti za SrbijaDanas.

- Nisam ga prijavila, dobio bi zabranu prilaska, može da leži za ubistvo deteta, ne znam, za šta bi ga osudili, zašto me je udario - dodala je.

Ceo intervju, pogledajte ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.