LEPA BRENA U SUZAMA ZBOG DIVNINE SMRTI: Pevačica neutešna, nije uspela da IZDRŽI, slomila se u emisiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA BRENA U SUZAMA ZBOG DIVNINE SMRTI: Pevačica neutešna, nije uspela da IZDRŽI, slomila se u emisiji

Jako ju je pogodila njena smrt.

Divna Karleuša preminula je u nedelju 3. marta u svom stanu na Altini, nakon što se tri godine borila sa rakom pluća. Smrt novinarke i radio voditeljke pogodila je čitavu estradu, a mnogi još uvek ne mogu da dođu sebi zbog njene iznenadne smrti. Jedna od njih je i Lepa Brena koja nije uspela da zadrži suze u emisiji "Zvezde Granda - Specijal".

(VIDEO) PRIJA IZNELA BEBU IZ PORODILIŠTA: Krila se iza naočara, LEPŠA nego ikad! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Muž i svekar došli po nju

Direktor "Granda" Saša Popović na samom početku emisije izjavio je saučešće porodici Karleuša, a potom je pušten snimak koji je pratila Brenina numera "Ja nemam drugi dom".

Brenu je to izuzetno pogodilo, pa je zaplakala i napustila emisiju kako bi se smirila, a nakon što se vratila, Saša Popović je rekao:

- Ja znam jednu stvar Breno. Brenu je ovo mnogo pogodilo... Da je Divna živa ili da može nešto da nam kaže sa onog sveta, rekla bi: "Sale, nemojte da tugujete, raspalite veselo, ja sam uvek volela muziku, uvek sam volela pevače, podržavala sam sve vas. Hvala ti Divna na svemu - rekao je Saša dok je Brena brisala suze.

Pogledajte na snimku od 8:30

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.