LEKARI ODRADILI ANALIZE: Otkriven je RAZLOG zašto je sin pevačice dobio REAKCIJU NA VAKCINU protiv korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2021, 17:40

LEKARI ODRADILI ANALIZE: Otkriven je RAZLOG zašto je sin pevačice dobio REAKCIJU NA VAKCINU protiv korone

"Nisam smela sama da mu spuštam toliku temperaturu...!"

Kejti Prajs, poznata starleta oglasila se na svom Instagram nalogu nakon što joj je sin Harvi, hospitalizovan, jer je imao reakciju na Kovid vakcinu.

Nakon što je primio prvu dozu vakcine u petak, Harvi se nekontrolisano tresao i temperatura mu je bila jako visoka, 39,9.

Kejti se sa olakšanjem oglasila na društvenoj mreži te rekla da je Harvi jutros u 4 ujutru tražio hranu, što je siguran znak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mu je bolje.

- Harvi je mnogo bolje - rekla je fanovima na Instagram društvenoj mreži, pa dodala:

A post shared by Katie Price (@katieprice)

- Hvala vam na svim divnim porukama i najboljim željama za Harvija, on je kod kuće, na sigurnom i dobro je. - napisala je ona.Kako je kasnije

Kejti objasnila, Harvi uzima posebne lekove za njegov hendikep, što je izazvalo jake nus pojave kada je primio prvu dozu vakcije.

- Reakcija je bila zaista, zaista visoka temperatura, 39,9 stepeni - rekla je.

- I naravno, sa Harvijem moram da budem jako pažljiva, nisam mogla sama da mu spuštam temperaturu, pa sam nazvala "Great Ormond Street" i rekli su mi da odem do najbližeg Urgentnog centra, to smo i uradili.

- Uradili su mu krvne alanize, radio rendgen, EKG, sve. Sve je bilo u redu, doktor je rekao  da je to samo reakcija na Kovid vakcinu. - rekla je Kejti pa se zahvalila osoblju:

- A lekari i medicinske sestre su bili fantastični, tako da jedva čekam da dobijem vakcinu protiv Kovida i još uvek preporučujem svima ostalima, a Harvi je siguran i zdrav. - zaključila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.