LAŽNO: Paris Hilton pomešala Nelsona Mendelu i Martina Lutera Kinga? (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 06.Dec.2013, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAŽNO: Paris Hilton pomešala Nelsona Mendelu i Martina Lutera Kinga? (FOTO)

Internetom se proširio tvit u kome je Paris Hilton pomešala Nelsona Mendelu i Martina Lutera Kinga, ali šta se zapravo dogodilo...

Najpoznatiji politički zatvorenik svog vremena i prvi crni predsednik Južnoafričke republike, Nelson Mandela, umro je u 95. godini.Internetom se proširio tvit u kome je Paris Hilton pomešala Nelsona Mendelu i Martina Lutera Kinga, ali zapravo je tvit bio lažan.- "Počivaj u miru Nelson Mendela! Tvoj govor "Imam san" je veoma inspirativan! Neverovatan >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << čovek", navodno je napisala Paris, ali se ispostavilo da je tvit lažan. Proširio se internetom putem naloga @DeletedTweets.Slika: ScreenshotSudeći prema publicisti Paris Hilton, ona je u to vreme bila na putu za Majami i nije objavila takav tvit.@DeletedTweets su pisali i u ime Bijonse i Britni Spirs, međutim i ti tvitovi su lažni.Slika: ScreenshotKasnije je Paris odgovorila na lažan tvit.Just landed & heard the sad new about Nelson Mandela. He was a true Hero & the world is a better place because of him. May he rest in peace.— Paris Hilton (@ParisHilton) December 5, 2013J.P.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.