LABILNA JE, IDE OD JEDNOG DO DRUGOG! Iva i Stefan KRITIKOVALI jedno drugo, a onda - TAJNI ZADATAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"LABILNA JE, IDE OD JEDNOG DO DRUGOG!" Iva i Stefan KRITIKOVALI jedno drugo, a onda - TAJNI ZADATAK

Osamili se.

Zadrugare Stefana Karića i Ivu Grgurić, pozvalo je Drvo mudrosti u Rajski vrt, kako bi sa njim pričali o odnosu, simpatijama i svemu onome što ih možda koči da budu zajedno.

- Većina zadrugara hoće da nas zavadi. Stefan očekuje neke promene, ali i on od mene. Nekada me je strah kada me spomenu kada ustane za crnim stolom da priča. Smeta mi nova zadrugarka i to što spava kod nje u krevetu - rekla je Iva.

- Hoće da nas zavade Drvo, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znam šta im je. Voleo bih da samo razmišlja svojom glavom. Nemam neko poverenje, samo ide od jednog do drugog Zadrugara i skuplja mišljenja... Što manje da psuje. Najbitnije mi je da ima svoj stav - govorio je Stefan.

Drvo im je predložilo da skupe što više slatkiša od zadrugara i da ih sutra donesu u Rajski vrt, kao tajni zadatak.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TREBA DA IMA SVOJ STAV I MIŠLJENJE! Stefan priznao šta mu se ne sviđa kod Ive, Drvo im ODMAH dalo tajni zadatak!

Izvor: Press, 23.Okt.2019

Zadrugare Stefana Karića i Ivu Grgurić pozvalo je Drvo mudrosti u Rajski vrt kako bi sa njim pričali o odnosu, simpatijama i svemu onome što ih možda koči da budu zajedno. . Foto:pink. . Autor:...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.