Krmača neotesana Aneli psu Vesni SELA NA GLAVU: Svom težinom zgnječila nedužno biće NAMERNO OVO RADI

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 13:20

"Krmača neotesana" Aneli psu Vesni SELA NA GLAVU: Svom težinom "zgnječila" nedužno biće "NAMERNO OVO RADI"

Nehumano ponašanje jedne žene.

Marko Janjušević je kao poklon od Uroša Stanića dobio psa Vesnu po povratku u "Elitu", iz koje je izašao nakon što mu je brat Mihajlo počinio samoubistvo.

Kućnog ljubimca su poslale "Janjuševe kraljice" - navernija grupa fanova bivšeg košarkaša. Ovo kuče, rase džek terijer, već je osvojilo srce gledalaca ali su pojedinci zabrinuti da li se Janjuš ophodi prema kuci kako treba.

Sinoć je isplivao skandalozan snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji može da potvrdi da Janjuševa partnerka Aneli Ahmić nije prijateljski nastrojena prema ovom veselom stvorenju koji Janjušu ulepšava svaki dan.

Ahmićeva je, kako se na snimku vidi, sela psu na glavu, a komentari na pomenutom snimku uopšte nisu naklonjeni bosanskoj starleti.

- "Zašto neko ne zove organizaciju za zastitu zivotinja? Ovde se vidi da ova to namerno radi. Ovo je toliko užasno da nemam reči", "Treba neko njoj ovako da skače", "Lepo kaže Maja, krmača jedna neotesana, jadno ovo kuče", "Ovo treba prijaviti podhitno" - samo su neki od komentara.

Anelino nedelo pogledajte ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.