Kritično zdravstveno stanje: Boki 13 podvezao želudac radi smanjenja težine

Izvor: Tracara.com, 16.Sep.2019, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kritično zdravstveno stanje: Boki 13 podvezao želudac radi smanjenja težine

Zdravstveno stanje prvoosumnjičenog u aferi “Reket” Bojana Jovanovskog poznatijeg kao Boki 13, po rečima njegovog advokata Saška Dukoskog, veoma je loše. On je za TV Telma rekao da njegov klijient Bojan Jovanovski ima jake bolove od prethodne dve neuspešne operacije i da od kako je u pritvoru povraća skoro svaki dan. Dukovski je dodao da je uprava istražnog zatvora “Skoplje” korektna i da je Bokiju 13 uvek bila obezbeđena zdravstena zaštita. Bojan Jovanovski, koji se od 15. jula >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << nalazi u pritvoru u skopskom istražnom zatvoru, nekoliko puta je vođen na Kliniku za torakalnu hirurgiju u Skoplju, a prema ranije objavljenim informacijama, nedavno se podvrgao operaciji podvezivanja želuca radi smanjenja težine. View this post on Instagram Zajdi sonce edition 🥴✨☀️👋🏻 #beach #fashion #gold #mood A post shared by Boki 13 (@boki13official) on Jun 24, 2019 at 7:15am PDT Krivični sud u Skoplju je Jovanovskom u petak 13. septembra drugi put za 30 dana produžio pritivor u kojem se nalazi sa još dvoje osumnjičenih u aferi “Reket” – Zoranom Milevskim, zvanim Zoki Kičevac, i razrešenom specijalnom tužiteljkom Katicom Janevom. Tužilaštvo za organizovani kriminal njih troje sumnjiči za iznudu milion i po evra od jednog od nabogatijih Makedonaca, biznismena Jordana Kamčeva, da bi dobio bolji tretman u istrazi u krivičnom slučaju “Imperija” u kojoj je prvoosumnjičen. Predistražni postupak u slučaju “Reket” vodi se od početka maja, a istražni postupak od 15. jula, kada su uhapšeni Jovanovski i Milevski.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

U PRITVORU POVRAĆA GOTOVO SVAKOG DANA Boki 13 se oseća loše nakon nedavne operacije podvezivanja želuca

Izvor: Blic, 16.Sep.2019

U aferu "Reket", kakvu Severna Makedonija ne pamti, kao prvoosumnjičeni našao se Boki 13 odnosno Bojan Jovanovski. On se od 15. jula nalazi iza rešetaka u istražnom zatvoru u Skoplju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.