Kristijan: Drugari su me nagovarali da Tijani polomim ruke i noge!

Izvor: Scandal.rs, 12.Okt.2015, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan: Drugari su me nagovarali da Tijani polomim ruke i noge!

Kristijan Golubović ima novu šokantnu ispovest.

Naime, ovoga puta je u emisiji “Pitanja gledalaca” otkrio kako su ga prijatelji nagovarali da silikonskoj kraljici Tijani Đuričić, koja je sa njim u rijalitiju, izlomi ruke i noge, kako bi je sprečio da ga uznemirava.

“Prijatelji su mi rekli da joj polomimo ruke i noge, da ostane invalid, da mi ne bi smetala u životu”, rekao je Golubović.

Učesnici rijalitija bili su šokirani ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pričom, dok se Tijana branila govoreći da nije bila opsednuta njime.

Međutim, Kristijan je naglasio da ga je zvala i njena majka koja ga je u suzama molila da bude sa njom, ali on ni tada nije posustao i ostao je pri tome da mu se starleta ne dopada.

Đuričićeva je tada planula i rekla da je Golubović sve slagao, pa je njega voditelj Ognjen Amidžić opomenuo da ne pominje ljude koji nisu na “Farmi”.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.