Krenula je na mene VELIKIM NOŽEM Zola prekinuo ćutnju, otkrio zašto se Miljana vratila u rijaliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 10:56

"Krenula je na mene VELIKIM NOŽEM" Zola prekinuo ćutnju, otkrio zašto se Miljana vratila u rijaliti

Šok saznanje iz Beča!

Rijaliti takmičarka Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija nedugo nakon što je diskvalifikovan njen bivši momak Lazar Čolić Zola.

Mediji su brujali o njihovom odnosu, a nakon napuštanja imanja u Šimanovcima saznalo se i da je Miljana otišla kod Zole u Beč, gde se Čolić nalazi od diskvalifikacije.

Lazar je otkrio pravu istinu šta se dogodilo van kamera.

- Ona baš nije normalna. Zgadila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi se. Sramota me je zvog svega što je uradila. U jednom trenutku mi je prišla sa velikim nožem i rekla mi da ga sakrijem, jer uskoro idemo na spavanje - rekao je Zola za "Hype".

Pored toga, Lazar je pričao za pomenute medije da ga je zvala i Marija Kulić, kao i da su njihovi odnosi bili odlični pred Miljanin polazak za Beč.

- Nije mi žao što je Miljana abortirala. Ne dao bog da smo se ostvarili kao roditelji. To bi sada bio pakao - rekao je Zola.

Srbija Danas/Hype

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.