Kosa vam je masna?! Nije rešenje u češćem pranju!

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2021, 12:05

Kosa vam je masna?! Nije rešenje u češćem pranju!

Kosa vam je često masna?! Nije rešenje u češćem pranju, posebno ne na duže staze. Pravite još veću grešku. Ova tri saveta će vam pomoći!

Da biste rešili problem masne kose potrebno je da usvojite savete koje vam donosimo i uspećete da se rešite problema, samo morate biti uporni.

 Prvo je potrebno da kupite neki šampon koji ima takve sastojke da ne utiče previše na vaše teme i da ga ne isušuje. Ukoliko koristite šampon sa tim karakteristikama odlično, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ukoliko ne, onda znate šta vam je činiti. Što se tiče pranja, najbitnije je da se ona prorede. Dakle, nije potrebno kosu prati svaki dan, dakle - neka to bude na svaka tri, ali da u isto vreme ne prođe ni više od 4 dana da je ne operete.  I za kraj, potrebno je da koristite preparate i tehnike sušenja kose tako da vam kosa dobije volumen i tako dlaku podignete od korena.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.