Korisni saveti: Šta ne treba da radite u pojedinim gradovima Evrope

Izvor: Svet, 16.Mar.2016, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korisni saveti: Šta ne treba da radite u pojedinim gradovima Evrope

Zlatno pravilo koje poštuju zadovoljni putnici glasi: dobro upoznati odredište na koje se putuje.
Razlog zašto se neko loše proveo može da znači da nije znao gde putuje i šta da očekuje. Čim se uplati aranžman, treba početi sa planiranjem i pravljenjem spiska šta obavezno treba videti.
Rim
Prvo pravilo je da ne treba bacati novčiće u sve fontane. Ali je još važnije ne čekati u redu za Koloseum, jer se ulazi sa istom kartom koja se kupi na ulazu u Forum ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u Muzej. Ulaz u Vatikan je besplatan poslednje nedelje u mesecu, a Panteon je uvek džabe. Na ulici treba izbegavati susrete sa nasrtljivim prevarantima koji vam daju neki sitan poklon, a onda jure za vama da ih za to častite.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Korisni saveti: Šta ne treba da radite u pojedinim gradovima Evrope

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2016

Zlatno pravilo koje poštuju zadovoljni putnici glasi: dobro upoznati odredište na koje se putuje...Razlog zašto se neko loše proveo može da znači da nije znao gde putuje i šta da očekuje. Čim se uplati aranžman, treba početi sa planiranjem i pravljenjem spiska šta obavezno treba videti...Rim..Prvo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.