Koncert Jasona Derula u Pragu odložen iz bezbednosnih razloga, on održao besplatan nastup

Izvor: Tracara.com, 28.Okt.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Jasona Derula u Pragu odložen iz bezbednosnih razloga, on održao besplatan nastup

Jason Derulo večeras će održati drugi koncert u Srbiji. Popularni pevač je poslednjih nedelja obišao i nastupao u svim većim gradovima Evrope, ali je u Pragu imao neočekivanih problema. Naime, nakon što su došli u arenu gde je trebalo da se održi koncert, Jason i njegov tim su utvrdili da sala nije bezbedna zbog čeka je koncert otkazan. Iako je pevač zakazao novi datum za koncert u ovom gradu, nije želeo da razočara fanove koji su ga ispred arene čekali još od ranog jutra, zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je održao besplatan nastup na balkonu arene. Derulo je izašao na balkon i pred hiljade fanova otpevao neke od svojih najvećih hitova. Iako mu prostor nije dozvoljavao da pravi veliki spektakl, Jason je na balkon izveo i par svojih plesača, koji su samo doprineli ovom nastupu. Kratke kllipove ovog nesvakidašnjeg nastupa je objavio na društvenim mrežama koje možete videti u nastavku:

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Večeras peva u Beogradu, a šta je uradio u drugom gradu

Izvor: B92, 28.Okt.2018

Svetska superzvezda večeras nastupa u Beogradu, a pre tri dana otkazao je nastup u Pragu. Evo šta se tamo tačno dogodilo...Džejson Derulo (Jason Derulo) večeras će održati svoj drugi koncert u Srbiji, a popularni pevač je je poslednjih nedelja obišao i nastupao u svim većim gradovima Evrope...Međutim,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.