Izvor: Scandal.rs, 10.Jun.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno stižu odgovori: Ova pitanja o seksu vas najviše zanimaju!

1. Da li je sve u redu “tamo dole”?

Odnosno, da li je moj libido normalan? Da li su moje maštarije čudne? Izgleda li moja vagina normalno? Bez brige, potpuno ste normalni, kako god stvari stajale. Sve dok vaši seksualni apetiti i zadovoljstva ne nanose nikome štetu i dok ne kršite nikakve zakone, slobodno možete biti mirni.

Pročitajte i… Omiljeni ukus sladoleda otkriva kakvi ste u krevetu

A što se izgleda vaše vagine, vašeg libida i >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << seksualnih maštarija tiče, možete biti još bezbrižniji. Uveravamo vas da vaša vagina, kako god izgledala, izgleda normalno, a libido je apsolutno relativan pojam. Neki ljudi imaju potrebu za svakodnevnim seksom, neke zadovoljava tek jedan seks nedeljno, a neke još i ređe. Koliki god vaš libido bio i koje god potrebe za obogaćivanjem seksualnog života imali, nemojte se upoređivati s drugima, već se prepustite i opustite i nemojte se stideti svojih potreba!

Ostatak teksta pročitajte ovde: Konačno stižu odgovori: Ova pitanja o seksu vas najviše zanimaju!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.