Komšije o ljubavi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića!

Izvor: Svet plus, 18.Okt.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšije o ljubavi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića!

Njih dvoje važe za jedan od najpopularnijih parova na javnoj sceni. Uskoro će dobiti i prvog sina, a evo šta kažu komšije o ljubavi i odnosu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Prodavačica u najbližem marketu, preko puta zgrade, otkriva da je Aleksandra izuzetno nežna prema Filipu i da mu stalno kupuje čokoladno jaje:

"Aleksandra je ista kao kada se doselila, a sada bi i te kako imala razloga da bude uobražena. Mnogo je mlada sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << samo 23 godine je postigla što neko neće za celi život. Cenjena je, voljena, popularna i bogata. Svakome se javi i pokloni pažnju i slučajnom prolazniku koji joj se obrati. Nije uobražena, nosi pune kese namirnica sama."

Sve vreme razmenjuju nežnosti, grle se i ljube:

"Ona ga stalno zapitkuje: Ljubavi, hoćeš li ovo ili ono, hajde uzmi, ti to voliš. A ona voli da jede neke rol-viršle, koje sama peče kod kuće pa ih često kupuje."

U zgradi postoji perionica veša i komšinica misli da oni vrlo malo stvari peru i peglaju sami:

"Oni su tu stalno i evo čeka ih puno mirišljavih sveže opranih stvaru da ih preuzmu.Nisu naporni ni zahtevni i ništa im ne zasmeta kako smo uradili. Sada već imamo prijateljske odnose. Zamole me ako nešto hitno treba da se opere i opeglam neku stvarm a kada prođe Nova godina donese i po 20 haljina u kojima je nastupala. U poslednje vreme je mnogo galantna i daje nam super bakšiš."

Jedino kaže nikada nisu videli Brenu, pa dodaje:

" Zorica, Filipova mama, dolazi kod nas i sređuje nokte. I Aleksandrinu mamu viđamo u prolazu. Ona je zgodna i mlada žena, kao sestra je Aleksandri. Što se tiče Filipa i Aleksandre lepo su vaspitani i kulturni ljudi."

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.