Komšije otkrivaju pravu istinu o odnosu Aleksandre i Filipa

Izvor: Tracara.com, 18.Okt.2018, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšije otkrivaju pravu istinu o odnosu Aleksandre i Filipa

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović važe za jedan od najpopularnijih parova na javnoj sceni. Oni će uskoro dobiti i prvog sina, a komšije su otkili medijima da li zaista imaju skladan odnos kakav predstavljaju pred kamerama. Prodavačica u najbližem marketu, preko puta zgrade, otkriva da je Aleksandra izuzetno nežna prema Filipu i da mu stalno kupuje čokoladno jaje. “Aleksandra je ista kao kada se doselila, a sada bi i te kako imala razloga da bude uobražena. Mnogo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << mlada sa samo 23 godine je postigla što neko neće za celi život. Cenjena je, voljena, popularna i bogata. Svakome se javi i pokloni pažnju i slučajnom prolazniku koji joj se obrati. Nije uobražena, nosi pune kese namirnica sama”, ispričala je prodavačica Slađana piše Scena  Ona je dodala da se Prija i Filip sve vreme ljube i grle. “Ona ga stalno zapitkuje: Ljubavi, hoćeš li ovo ili ono, hajde uzmi, ti to voliš. A ona voli da jede neke rol-viršle, koje sama peče kod kuće pa ih često kupuje.” U zdgradi ima perionica veša i često je posećuju. “Mislim da Aleksandra i Filip vrlo malo stvari peru i peglaju sami. Oni su tu stalno i evo čeka ih puno mirišljavih sveže opranih stvaru da ih preuzmu.Nisu naporni ni zahtevni i ništa im ne zasmeta kako smo uradili. Sada već imamo prijateljske odnose. Zamole me ako nešto hitno treba da se opere i opeglam neku stvarm a kada prođe Nova godina donese i po 20 haljina u kojima je nastupala. U poslednje vreme je mnogo galantna i daje nam super bakšiš”, otkrila je Rada. “Jedino nikada nismo videli Brenu, ali Zorica, Filipova mama, dolazi kod nas i sređuje nokte. I Aleksandrinu mamu viđamo u prolazu. Ona je zgodna i mlada žena, ako sestra je Aleksandri. Što se tiče Filipa i Aleksandre lepo su vaspitani i kulturni ljudi”, rekla je kozmetičakra.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽIVE U STANU OD 100 KVADRATA Komšije otkrivaju istinu o odnosu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Izvor: Blic, 18.Okt.2018

Pevačica Aleksandra Živojinović već četiri i po godine živi u stanu od 100 kvadrata u jednoj višespratnici u mirnom delu Voždovca. Zahvaljujući konstantnom radu još od tinejdžerskih dana, od kada nastupa po kafanama i klubovima, pevačica je kao jedva punoletna devojka stekla nekretninu u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.