Kome verovati? Ivan Marinković: Goca laže da ne dajem pare za dete!

Izvor: Svet, 16.Nov.2011, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kome verovati? Ivan Marinković: Goca laže da ne dajem pare za dete!

naslov: 
Kome verovati? Ivan Marinković: Goca laže da ne dajem pare za dete!



excerpt: 
Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan, tvrdi da nije istina da joj ne pomaže u izdržavanju male Lene ...


izvor: 
"Kurir"


tekst clanka: 
Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan, tvrdi da je pevačica slagala kad je u intervjuu za jedan nedeljnik rekla da sama izdržava njihovu četvorogodišnju ćerku Lenu i da nosi mnogo veći teret nego neki muškarci! On, pak za "Kurir" tvrdi da ne zna iz kog razloga je izjavila takvu neistinu.
"Ja pomažem Goci u izdržavanju deteta i ona to vrlo dobro zna, kao što zna i zašto tvrdi suprotno! Ja s Lenom provodim dvadeset dana u mesecu i za to vreme je izdržavam. Nikad ne sedimo u kući, vodim je u luna-parkove, na utakmice, a sve to košta. Ali, za svoje dete ne žalim ni dinara!", naglašava Ivan. Goca se, ipak, ne slaže s njegovim tvrdnjama i otkriva nam svoju stranu priče." Ivan ne plaća alimentaciju od 5.000 dinara i trenutno ne doprinosi mom kućnom budžetu. Ne plaća Lenin vrtić niti bilo šta drugo, što ne znači da se to neće promeniti u budućnosti. S druge strane, on redovno viđa ćerku i dobar je otac, za razliku od mnogih koji kad se razvedu zaborave da imaju dete ", rekla je Tržanka.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.