Kojoj bolje stoji? Maja Berović i Kloi Kardašijan u identičnim odevnim kombinacijama

Izvor: Svet, 20.Avg.2018, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kojoj bolje stoji? Maja Berović i Kloi Kardašijan u identičnim odevnim kombinacijama

Pevačica Maja Berović nedavno se na snimanju jedne emisije pojavila u odevnoj kombinacija koja je oduševila sve prisutne. Ali, ono što se juče pojavilo na profilu svetske modne kuće je Kloi Kardašijan u identičnom kostimu koji je Maja već nosila.


@khloekardashian spotted in Los Angeles wearing a Barocco look from the #VersaceTribute collection. #VersaceCelebrities
A post shared by Versace (@versace) on Aug 19, 2018 at 1:32am PDT


>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Maja može da parira svetskim zvezdama, što je upravo i pokazala. Da prati modne trendove je i više nego očigledno.


Saljem vam more ljubavi💫💫💫❤️
A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Jul 12, 2018 at 8:54am PDT


Publika ne može da dočeka njene nastupe, a to je pokazala gužva koja se napravila kada je pevačica nastupala u diskoteci “Top hil” u Budvi.
Sve popularnija Maja Berović stigla je ovog leta da ode čak i na odmor, tako da verujem da će sledeći njen nastup biti još bolji, jer je kao i svi “napunila baterije”.
SvetSvet
The post Kojoj bolje stoji? Maja Berović i Kloi Kardašijan u identičnim odevnim kombinacijama appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Maja Berović i Kloi Kardašijan u IDENTIČNIM odevnim kombinacijama (foto)

Izvor: Story, 20.Avg.2018

Pevačica Maja Berović nedavno se na snimanju jedne emisije pojavila u odevnoj kombinacija koja je oduševila sve prisutne. Ali, ono što se juče pojavilo na profilu svetske modne kuće je Kloi Kardašijan u identičnom kostimu koji je Maja već nosila. @khloekardashian spotted in Los Angeles wearing...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.