Koji je bio Jelenin prvi tvit o Novaku otkako je prmenila prezime na Tviteru?

Izvor: Kurir, 05.Avg.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koji je bio Jelenin prvi tvit o Novaku otkako je prmenila prezime na Tviteru?

Supruga najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, Jelena, počela je i zvanično da koristi svoje novo prezime, piše Story.rs

Nakon spektakularnog venčanja, koje se pre neupunih mesec dana održalo na prelepom Svetom Stefanu i medenog meseca u Grčkoj, bračni par Đoković polako se privikava na ideju bračnog života, ali se i uveliko pripreme za rođenje svog prvog deteta.

Pored toga što oboje nose burme, supružnici nose i isto prezime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << te Jelena nije dugo čekala da na svom Twitter profilu, na kojem je veoma aktivna, promeni prezime - iz Ristić u Đoković.

Jedna od prvih objava Novakove supruge otkako je promenila prezime bila je upućena upravo Novaku.

"Toliko sam ponosna na svog supruga", napisala je Jelena uz to objaviviši i link teksta u kojem su na indijskom portalu Novaka opisali kao najhumanijeg tenisera sveta.

So proud of my husband @DjokerNole #passionate #compassionate #Champion http://t.co/NAjAuvDdoN @novakfoundation
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.