Koja sam ja SLEPICA I PAĆENIK Matora GRCA U SUZAMA od besa i sramote - Sve radi da bi bila sa Mateom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2023, 02:23

"Koja sam ja SLEPICA I PAĆENIK" Matora GRCA U SUZAMA od besa i sramote - Sve radi da bi bila sa Mateom

Jovana Tomić već duže vreme ima nesuglasica u braku. Nju izjeda misao da će Anita biti sa devojkom sa kojom se dopisivala, a sve je praćeno osećanjem da je žestoko izigrana.

Šiša Bar kod voditelja Darka Tanasijevića stigla je Jovaa Tomić Matora kao prva gošća.

Brak sa Anitom Stanojlović već dugo je na staklenim nogama, a trenutno ni jedna sila ne radi u prilog opstanja te ljubavi.

- Jutro je obeležila burna svađa sa Anitom - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Darko.

- Komentarišem s Markom, lakše mi je od kad se to desilo. Marko gleda sa strane kao neko ko nema emociju, ali ja gledam ovako. U jednom trenutku više nisam imala šta da kažem, sve sam joj rekla. Došla je na krevet i meni indirektno kaže ja ovo radim zbog tebe, ti si kriva. Znaš ti - ja sam kao kriva što ona izlazi bez dinara. Ja uhvatim sebe da joj kažem izvini, zamisli koja sam slepica i paćenik - rekla je Matora.

- Da li misliš da ta njena kvarnoća nekako tebi pada lakše, udaljava se od tebe - rekao je Darko.

- Pa da, nisam se ni u jednom momentu premišljala oko odluke, ali sam imala emocije. Sinoć je rekla da ja nju ne volim više, ja nju ne gledam više istim očima. Postala je stranac za mene. Odlučila sam da prestanem da pirčam o njoj, gadi mi se, ne želim da pričam više nekako - rekla je Matora.

- Koliko ti je to nabijanje u tuš kabini zgrozilo Anitu? - upitao je Darko.

- Odvratno, plakala sam se od besa i sramote. Šta mi je žena uradila. Namerno me gađa sa parfemima i stvarima da bih ja odreagovala - rekla je Matora.

- Da li misliš da bi Anita bila sa Mateom kada bi ušla - upitao je Darko.

- Mislim da bi, mislim da zato i radi ovo. Meni bi bilo teško kada bi Matea ušla, ali u drugu stranu bi mi bilo lakše - rekala je Matora.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.