Kobilo neotesana, nije čudo što si DO BOLA ANTIPATIČNA Teu Tairović isprozivala što nije postala MAJKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 04:17

"Kobilo neotesana, nije čudo što si DO BOLA ANTIPATIČNA" Teu Tairović isprozivala što nije postala MAJKA

Nataša Kovačević, poznata i kao Njezvanova, je crnogorska influenserka i TikTokerka čiji duhoviti snimci nasmeju hiljade ljudi na Balkanu. Ona kroz smešne skečeve priča o ozbiljnim stvarima, a najviše o položaju žena i tretmanu (često lošem) koji dobijaju od okoline pogotovo u našim krajevima, stoga je ovakav njen stav začudio javnost.

Voditelj Ognjen Amidžić je ugostio u svom studiju Teu Tairović, Barbaru Bobak, Mariju Mikić, Natašu Kovačevević Njezvanovu i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Radeta Ćosića.

Tea Tariović je u jednom momentu otvorila dušu i priznala da ima mnogo posla i da često oseti umor. Marija i Nataša su poznate ka obrižne majke, te je ovo Teino priznanje Nataši delovalo neozbiljno.

- Ako se osećaš umorno, prošetaj između ove dve majke i procvetaćeš kao orhideja - bocnula ju je Nataša, aludirajući na potomstvo.

Dokle ce vise spodobe i velikemajke da prozivaju devojke poputTee da ne smeju ni da kazu da su umorne jer jelte,samo mi majke imamo pravo na umor.Zena svaki dan nastupa,kobilo neotesana,nije ni cudo da si do bola antipaticna inapadna,kada si u horoskopu vaga/ovan.Pakao.#caosvima pic.twitter.com/pUVQEQp6TK

— NjanjavaManja (@NjanjavaM) December 6, 2023

- Dokle će više spodobe i velike majke da prozivaju devojke poput Tee, da ne smeju ni da kažu da su umorne jer jelte, "samo mi majke imamo pravo na umor". Žena svaki dan nastupa, kobilo neotesana, nije ni čudo da si do bola antipatična i napadna, kada si u horoskopu vaga/ovan. Pakao - odmah se nadovezao komentar na društvenoj mreži "X".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.