Ko zna šta bi bilo da sam ja duvala: Policajac PREKRŠIO ZAKON zbog Sandre Afrike, uzeo njen test i...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko zna šta bi bilo da sam ja duvala: Policajac PREKRŠIO ZAKON zbog Sandre Afrike, uzeo njen test i...

Otkrila i šta je on dobio za uzvrat.

Pevačica Sandra Afrika je bila gost u Amidži šou, gde je sa ostalima imala priliku da igra nekoliko igrica. Jedna od njih, ticala se otkrivanja zanimljivih stvari iz prošlosti.

Kako se na kraju ispostavilo, Sandra je jedno veče izašla sa drugaricama i malo više popila, kada ih je zaustavio saobraćajac. On je zatražio od nje da uradi alko test, ali je pevačica imala drugu ideju. Ona mu je predložila da umesto nje to uradi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on.

- On je bio jako dobar i super i to je uradio umesto mene i naravno bila je nula, ko zna šta bi bilo da sam ja i pustio me je da odem kući - rekla je Sandra, dok je Ognjena Amidžića zanimalo i šta je policajac dobio za uzvrat:

- Eh, šta je dobio, ništa brate, cd.

Evo kako je to izgledalo i šta su drugi gosti otkrili o sebi:

IZBODENA PO CELOM LICU, KRVARI: Folkerka snimila tretman - i UZNEMIRILA sve! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.