Ko kaže da sam sama! Slavica Ćukteraš nakon RAZVODA PROGOVORILA o emotivnom životu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 21:29

"Ko kaže da sam sama!" Slavica Ćukteraš nakon RAZVODA PROGOVORILA o emotivnom životu!

Nismo imali prilike da je vidimo sa novim partnerom.

Popularna pevačica Slavica Ćukteraš vratila se pre dve godine na javnu scenu na velika vrata i od tada je objavila nekoliko singlova u malo drugačijem stilu od onog koji je bio karakterističan za nju. Njene nove pesme privukle su veliku pažnju, a u centru pažnje medija našla se i zbog razvoda od Vlade Avramova, s kojim je bila u braku od 2016. do 2019, a od tada se ne zna mnogo o njenom ljubavnom životu. Slavicu nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaobišao ni koronavirus, koji je preležala zajedno sa koleginicom Milicom Todorović, s kojom je bila u samoizolaciji, pa je za portal 24sedam otkrila da li se sada pridržava propisanih mera za borbu protiv širenja virusa, da li je u finansijskoj krizi kao veliki broj njenih kolega, da li je neko uspeo da joj osvoji srce, kao i kako se osećala kada se srela sa kolegama s kojima se takmičila u prvoj sezoni „Zvezda Granda”.

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on Oct 16, 2020 at 4:06am PDT

Da li si počela više da paziš na zdravlje otkad si preležala koronavirus?

- Ja i dalje veoma vodim računa o zdravlju. Kao što već znate, nakon što sam preležala koronavirus, zakačila sam gnojnu anginu zbog koje sam završila u bolnici. Srećom, divno osoblje u privatnoj klinici mi je pomoglo da se što pre oporavim. Ovaj virus nije igra, zaista je jako teško kada napadne organizam i uvek savetujem svima da nose maske i da se pridržavaju pravila. Zbog sebe, na prvom mestu, a onda i zbog drugih, jer ćemo samo na taj način uspeti da se rešimo ovog zla koje nam je ušlo u život i sve nas je promenilo - rekla je Slavica.

Koliko se nerviraš zbog toga što nemaš nastupe, jesi li i ti u finansijskoj krizi ili imaš neku ušteđevinu?

- Mnogo me nervira cela situacija zato što imam utisak kao da se ne zna gde idemo i šta će se desiti. Čujemo danas jedno, sutra drugo, prekosutra treće, situacija nije nimalo naivna. Meni, ali i mojim kolegama, ovo sve teško pada jer ne možemo da se bavimo poslom koji nas hrani. Možemo mi da objavljujemo pesme, ali i to košta. Na sreću, ja sam našla načina da zaradim za sebe i ne brinem se, ali nije svejedno kada ne znamo do kada će sve ovo trajati i koliko još nećemo biti u mogućnosti da radimo. Ja sam imala samo jedan nastup u onom međuperiodu, ali sam posle toga rekla da ne želim da nastupam dok se za to ne steknu uslovi jer ne želim da dovodim ni sebe ni druge u nezavidnu situaciju - odgovorila je.

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on Oct 6, 2020 at 6:45am PDT

Srela si Darka Filipovića i Stevana Anđelkovića na slavlju kod Milice Todorović – jeste li se videli pre toga otkad si se vratila u Srbiju? Kako ste se proveli?

- Jako sam srećna što smo bili svi zajedno na Miličinom rođendanu, njih dvojica i generalno cela ta ekipa iz prve postave „Zvezde Granda” bili su moja porodica jedno vreme, zajedno smo živeli, radili, non-stop provodili vreme. Normalno, život nas odvede na različite strane, nismo imali vremena da se viđamo i družimo, ali to je tako. Sa Stevom sam ostala u malo boljem kontaktu, bila sam i kod njega na svadbi, Darka nisam dugo videla, tako da mi je drago što sam ga srela. Pevali smo, veselili se, vratili u neka srećna vremena i na trenutak zaboravili sve loše što nas okružuje - ispričala je pevačica.

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on Sep 21, 2020 at 7:05am PDT

Od razvoda si sama – da li postoji neko ko je privukao tvoju pažnju? Dešava li se nešto na tom planu?

- Ma ko kaže da sam sama? (smeh) Šalu na stranu, ima udvarača, ali nije se još pojavio taj koji me je osvojio i ko će moći meni da parira. Meni treba jak muškarac, koji će razumeti mene, moj posao i moj život. To ne može svako. A i ja sam zahtevna, kao i svaka žena, želim pažnju, ljubav i razumevanje, a danas je malo muškaraca koji mogu sve to da pruže i pritom budu zadovoljni sobom. Ja sam Slavica Ćukteraš, ime u ovom poslu, na javnoj sceni, a muškarac koji će biti sa mnom mora to da razume i da bude zadovoljan pre svega sobom da bi mogao da „podnese” ženu kao što sam ja - bila je jasna Slavica.

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on Aug 27, 2020 at 4:53am PDT

Dovrši rečenicu: Ne može nam niko ništa…

- Jači smo od sudbine! (smeh) Ali ovo zaista jeste tačno, nije ovo samo stih pesme, ovo je mantra koja nas vodi kroz život. Ja sam neko ko je uvek, čak i kad je najteže, tražio svetlu tačku i gledala sam da sve okrenem na neke lepše stvari. Srećna sam žena, radim posao koji volim, imam ćerku koja mi je sve na svetu, porodicu, prijatelje. Ne tražim mnogo, ali uvek sebi zadajem nove ciljeve jer samo tako čovek daje sve od sebe i ne odustaje -zaljučila je pevačica.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.