Klela si se u NAJSVETIJE pa slagala Anita i Anđelo zakuvali PAKLENI PLAN, Matora pukla i priznala sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 13:28

"Klela si se u NAJSVETIJE pa slagala" Anita i Anđelo zakuvali PAKLENI PLAN, Matora pukla i priznala sve

Trese se čitava Bela kuća, strasti se ne smiruju!

Sinoćna emisija "Pitanja gledalaca" otkrila je mnoge stvari i poljuljala mnoge odnose.

U jednom od momenata, došlo je do žestoke svađe između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, tokom koje su iznele tonu prljavog veša iz svog zajedničkog života. Tomićeva je najviše podelula kad je Anita rekla da se kaje što je bila u odnosu sa njom, nakon čega je osula paljbu i napala Anđela Rankovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je ušao u vezu sa njenom ženom, samo kako bi joj se osvetio.

- Maja Marinković se nalazila u tom trenutku sa mojom drugaricom, ja imam živog svedoka. Uopšte nije bila tako fina u odnosu sa mnom, prebacivala mi je da sam pravila svadbu iz inata, da ona ne veruje da ja nju volim, svaku svađu je okrenula na to da ja volim Sanju. Sanja mi je pokazala slike njenog dečka, najnormalnije smo se pozdravile. Rekla mi je šta planira sa tim dečkom, da ima dete i ostalo. Druga stvar, što se tiče MC Aleks, kontaktirala sam je odmah kada sam izašla prošle sezone. Nisam čula da je Anita rekla da se kaje za brak sa mnom, ne znam šta sam ti ja uradila - govorila je Matora, a Anita nije želela da otkrije zbog čega se pokajala što je sa Tomićevom bila u braku.

- Ja ne smatram da sam te prevarila. Dopisivala si se sa bivšom devojkom i pitala da li joj je verenik u Beču da dođe... I ti si se klela u Dušana i u Dunju, pa si lagala - poručila je Anita.

- U kakvom god odnosu da je Anđelo sa njom, ima pored sebe bis*ksualku, a još gore je ako je ušla u brak radi interesa. Zabolele su te igračkice, pa bi sada da mi uzmeš ženu. To je živa istina - nastavila je Tomićeva.

Detaljnije u prilogu ispod.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.