Kim Kardašijan priznala: Kanje me je privlačio još dok sam bila u prvom braku!

Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2015, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan priznala: Kanje me je privlačio još dok sam bila u prvom braku!

Kim Kradašijan priznala je kako je upravo ona bila ta koja je sadašnjem suprugu Kanjeu Vestu dala do znanja kako želi vezu sa njim.

Rijaliti zvezda okončala je svoj prvi brak u rekordna 72 dana, ali i pre nego što je brak bio okončan ona je već bacila oko na frajera s kojim je bila dobra prijateljica.

Čak šta više, bila je uverena kako će Kanje napraviti prvi potez kada sazna za njen razvod, međutim tu se malo preračunala. Ipak, to je nije obeshrabrilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i vlasnica najpoznatije guze na svetu je odlučila da uzme stvar u svoje ruke.

Kada je shvatila da je Kanje Vest neće nazvati, nazvala je ona njega.

“Nazvala sam ga i rekla mu da sam mislila da će me barem nazvati i reći kako me je upozoravao na ovo”, rekla je Kim misleći na razvod.

Kanje je navodno bio tužan kada se Kim udala jer je dugo vremena gajio simpatije prema njoj, još od vremena kada su se prvi put upoznalo radeći na zajedničkom projektu.

Šest meseci pošto su ponovno uspostavili kontakt, Kim i Kanje bili su u braku. Kim je odlučila da nema šta da čeka i da je brak najbolja opcija za njih.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.