Kim Kardašian raskinula s Redžijem Bušom zbog engleskog fudbalera?

Izvor: S media, 26.Mar.2010, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašian raskinula s Redžijem Bušom zbog engleskog fudbalera?

Na pomolu je nova ljubavna veza, a glavni akteri su Kim Kardašian i fudbaler Vejn Bridž. Naime, britanac, koji je nedavno punio časopise jer ga je devojka varala s bivšim saigračem Džonom Terijem, seksipilnu američku starletu upoznao je u VIP-u jednog noćnog kluba u Majamiju gde su razmenili brojeve.

"Vejn jedva čeka da Kim stigne u grad kako bi se mogli ponovno videti"

Kako tvrde prijatelji fudbalera Mančester Sitija, Vejn se ne odvaja od mobilnog te danonoćno, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poput tinejdžera, razmenjuje SMS-ove s prsatom Kim. "Rano je za reći, ali ona mu je zasigurno izmamila osmeh na lice svojim simpatijama i prelepim izgledom. Vejn jedva čeka da Kim stigne u grad kako bi se mogli ponovno videti", izjavio je neimenovani prijatelj fudbalera koji dodaje da bi se starleta trebala pojaviti u Londonu već sledeće nedelje.

Budući da je Kim Kardašian pre nekoliko dana prekinula dugogodišnju vezu s Redžijem Bušom, pretpostavlja se da je ulogu u celoj priči imao upravo Vejn. Kako pišu Ameri, veza Kim i Redžija već je duže vreme u krizi, a broj mobilnog engleskog fudbalera bila je samo razlog da se ona okonča. Izvor: Index.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.