Kim Kardashian otkrila: Bila sam na ekstaziju kad sam se udala

Izvor: Tracara.com, 26.Nov.2018, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardashian otkrila: Bila sam na ekstaziju kad sam se udala

Kim Kardashian West danas važi za uspešnu poslovnu ženu i uzornu majku, no njena mladost bila je puna interesantnih događaja – počevši od seks filma koji je snimila sa svojim bivšim partnerom Ray-Jem. U razgovoru sa sestrom Kendall Jenner i Scottom Disickom, bivšim dečkom Kourtney Kardashian, TV zvezda otkrila je da je nekoliko puta konzumirala ekstazi i to u krucijalnim trenucima života – kada se prvi put udala, ali i kada je snimila film koji ju je vinuo u zvezde. “Kada sam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << prvi put udala, bila sam na ekstaziju. Kada sam snimila sex film, bila sam na ekstaziju. Svaki bi se put dogodilo nešto loše”, priznala je Kim. Tada je bila u vezi s muzičkim producentom Damonom Thomasom, a brak im je trajao četiri godine. Kendall je bila šokirana Kiminim izjavama jer je saznala i da je jednom njena starija sestra otišla naduvana u Disneyland. “Ne mogu da verujem da si ti bila takva”, rekla je Kendall, dok je Kim dodala kako je imala svoju ludu fazu u kasnim tinejdžerskim danima. “Nisam više takva, no i dalje se zabavljam”, priznala je Kim. No, jasno je da je njena zabava ovih dana – sasvim drugačija.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Kim Kardašijan otkrila: Bila sam na ekstaziju kad sam se udala

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2018, 09:31

Kim Kardašijan West danas važi za uspješnu poslovnu ženu i uzornu majku, ali njena mladost bila je puna interesantnih događaja – počevši od seks filma koji je snimila sa svojim bivšim partnerom Ray-Jem.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.