Kijin Andrija prvi put iskreno o njenom odnosu sa Filipom, i šta će biti sa njima kada Kristina izađe iz Zadruge!

Izvor: Svet, 05.Feb.2018, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kijin Andrija prvi put iskreno o njenom odnosu sa Filipom, i šta će biti sa njima kada Kristina izađe iz Zadruge!

Kristina Kija Kockar već nekoliko dana u centru je pažnje zbog odnosa sa Filipom Đukićem, a tema o kojoj bruje i zadrugari i gledaoci jeste njihova akcija u toaletu hotela Zadruge.
Nakon što je zadrugarima pušten snimak o kojem se danima polemiše, Kristina i Filip tvrde da se među njima baš ništa nije dogodilo, naročito ne seks, iako svi u kući veruju da laž.
Cela ova situacija je podigla ogromnu prašinu, a učesnici, gledaoci, pa i sama Kija su se pitali kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je Kristinin sadašnji dečko Andrija Lazović reagovao na sve to i da li je još uvek čeka.
Na pitanje da li je još uvek sa Kijom u vezi kaže da je, što se njega tiče, sve okej, ali otkriva šta će biti kada Kija napusti rijaliti.
“Neću ništa da komentarišem, jer sve što kažem drugačije se napiše i protumači. Što se mene tiče, Kija i ja smo okej. Sačekaću je kad izađe, pa ćemo popričati i samo ćemo nas dvoje znati šta i kako dalje. To će ostati između nas”, kaže Andrija za Telegraf.rs
Upitan da prokomentariše temu o kojoj se trenutno najviše priča, a tiče se Kijinog i Filipovog navodnog seksa u toaletu.
“Ne znam šta da mislim. Neko mi kaže da je to namešteno, neko kaže da nije. Ali, sa njom ću porazgovarati kada izađe, pa ćemo videti šta i kako dalje”, kaže on.
Na pitanje da li veruje Kiji kada kaže da sa Filipom ništa nije bilo, dao je pomalo dvosmilen odgovor.
“Ja generalno mnogo verujem ljudima…”, poručuje Andrija za Telegraf.
SvetInstagram

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.