Kija nikad brutalnije o nasilju: “LUNA JE BEZOBRAZNA, ZLA I NESREĆNA! NADEŽDI ŽELIM DA SE OPORAVI I NAĐE MIR”

Izvor: Svet, 15.Avg.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija nikad brutalnije o nasilju: “LUNA JE BEZOBRAZNA, ZLA I NESREĆNA! NADEŽDI ŽELIM DA SE OPORAVI I NAĐE MIR”

Nakon što je Nadežda Biljć pretučena od strane svog dečka Tome Panića oglasila se i Luna Đogani ali i Kija Kockar. Naime Luna je u svom dopisivanju na Instagramu napisala sledeće:
“Sinoć me je pljuvala u emisiji, ništa nije slučajno. I nije mi žao uopšte, ja sam uvek bila fer prema njoj a mene ona pljuje, možda je to karma.”
To je Kiju toliko iznerviralo da je stala u odbranu Nadežde žene koja je pretučena i brutalno prozvala Lunu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> “Zgrožena sam ovim sto sam pročitala ! Svi znaju moj stav po pitanju nasilja nad ženama a to je stav svakog normalnog bića. Zgrožena sam razmišljanjem jedne mlade devojke i zla kojeg ona želi drugima jer ju je neko “popljuvao u emisiji” ? Mislim da ova duboko nesrećna osoba i kao sto sam više puta rekla neinteligentna i kvarna, je primer lošeg vaspitanja i nedostatka životne etike i morala i takve ljude treba zaobilaziti u životu i ne treba im davati socijalne mreže niti medijski prostor jer ovakvim izjavama mogu sutra uticati na neku drugu mladu devojku koja će misliti da je bilo koje nasilje nad ženama opravdano a to može dovesti i do nesrećnog ishoda. U šoku sam da neko može tako da razmišlja i da želi nekom ovako nešto. Da, u šoku sam jer je i sama njena majka pretrpela nasilje i da jedna devojka od 23 godine razmišlja na ovakav način je za svaku osudu jer više nije klinka. I u šoku sam da Luna Đogani priča o karmi. Sramotno i vrlo bezobrazno. Nadezdi želim da se što pre sabere i oporavi, da se kloni muškaraca takvog tipa i da pronađe mir. Naravno, odgovarajuća kazna za nasilje! “

svetsvet
The post Kija nikad brutalnije o nasilju: “LUNA JE BEZOBRAZNA, ZLA I NESREĆNA! NADEŽDI ŽELIM DA SE OPORAVI I NAĐE MIR” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.