Izvor: Blic, 15.Avg.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE MAJKA NADEŽDE BILJIĆ: "Sva je krvava, Toma je priveden"

Posle fotografija koje su osvanule u javnosti na kojim je bivša zadrugarka Nadežda Biljić krvava i u modricama i posle njenih navoda da ju je pretukao dečko Tomislav Toma Panić, oglasila se Nadeždina majka Slavica Biljić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Pretukao me je, PRIVELI SU GA" Nadežda otkrila DETALJE NASILJA! Evo šta se desilo na SPLAVU! "A kad smo stigli u stan..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019

Prva izjava posle incidenta...Nadežda Biljić optužila je u objavi na Instagramu da ju je njen dečko Toma Panić pretukao...Nadežda je prošle noći bila gošća u emisiji "Zadruga-Narod pita", te se nakon završetka uputila u klub gde se nalazio Panić. Po Nadeždinim rečima, Toma se poljubio sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.