Kesić odlazi u Kanadu: Suprug sam i otac dva mala deteta, a još uvek podstanar...

Izvor: Prva.rs, 05.Feb.2018, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kesić odlazi u Kanadu: "Suprug sam i otac dva mala deteta, a još uvek podstanar..."

"U julu punim 42 godine. To je, po mojoj proceni, tačno polovina života. Od osamnaeste godine radim i zarađujem. Mislim da je prilično uspešna karijera iza mene. Ne oskudevam ni u nagradama za svoj rad i rad mog tima. Jedno sam od omiljenih tv lica u našoj zemlji. I što je još važnije, za razliku od drugih tv lica, moje tv lice i dalje je lepo i prija oku posmatrača. Vidi sliku. Suprug sam i otac dva mala deteta. A još uvek podstanar! Odlučio sam se zato na očajnički korak, ali korak >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << koji bi svaki savesni otac, suprug, pre svega muškarac morao da preduzme. Odlazim u Kanadu u lov! Tetka, gde god da si, naći ću te", napisao je u svom stilu.

Iako ste ovom porukom bili ubeđeni da je Kesić sa porodicom zauvek napustio Srbiju, voditelju je ovo 'oproštajno pismo' bila samo najava za njegov šou "Kesić, priče i pesme" zakazan za 10. februar u Torontu.
Reč je o humorističkoj predstavi koja u sebi sastoji elemente stendap komedije, pozorišta, improvizacije i kabaretskoh izvođenja pesama, ali naravno kao i uvek - interekacije sa publikom. Sudeći po objavi na društvenim mrežama, ovaj šou je namenjen svim ljudima iz bivše Jugoslavije koji sada žive u inostranstvu.
Pratite nas i na Viberu!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.