Kejt Midlton se nalazi u kući zabranjene ljubavi! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 20.Mar.2024, 10:34

Kejt Midlton se nalazi u kući zabranjene ljubavi! (VIDEO)

Princeza od Velsa, Kejt Midlton od januara i operacije abdomena kao da je propala u zemlju, a sada stižu nove vesti! Ona se zapravo nalazi u "kući zabranjene ljubavi".
I dalje se spekulišu o tome šta se dešava sa princezom od Velsa Kejt Midlton koja od operacije abdomena u januaru kao da je propala u zemlju.
Saopšteno je da je živa, zdrava ali i u "ilegali" ali javnost neprestano nagađa o tome šta se dešava, a Kejt Midlton je sama amaterskim sređivanjem zajedničke fotografije sa decom i naivnim pravdanjem naciji za to dodala sama "ulje na vatru" i podgrejala sumnje da nešto nije u redu.
Gde je zaprabo Kejt Midlton?
Kako tamošnji mediji tvrde, ona se nalazi u "kući zabranjene...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.