Kejt Midlton i princ Vilijam odlučili kako će nazvati ćerku!

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2014, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Midlton i princ Vilijam odlučili kako će nazvati ćerku!

Budući britanski kraljevski par, Kejt Midlton i princ Vilijam, odlučili su kako će nazvati svoje drugo dete, ćerkicu koju će dobiti za nekoliko meseci.

Izvor blizak kraljevskoj porodici navodi da su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža izabrali ime još dok je Kejt Midlton bila trudna s prvim detetom, a obzirom da se prvo rodio dečak, ime je ostalo sačuvano za njegovu buduću sestru.

Vest o trudnoći nije preterano iznenadila supružnike, jer su to i planirali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a definitivno neće biti čudno ni kako će nazvati ćerku - po poginuloj princezi Dijani, Vilijamovoj majci.

Prinova bi u kraljevsku porodicu trebalo da stigne početkom 2015. godine.

Autor: B.B.

Foto: Screenshot Youtube

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.