Keba objasnio kako je NASTALA KOREOGRAFIJA koja je zapalila društvene mreže: Zapisano je da mora...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2023, 01:00

Keba objasnio kako je NASTALA KOREOGRAFIJA koja je zapalila društvene mreže: "Zapisano je da mora..."

Harizmatični i večno mladi pevač iznenadio je sve one koji godinama prate njegov rad, kada je ukrstio glas sa muzičkom grupom iz Niša pod nazivom "Baltik bend".

Utorak veče je poznat ljubiteljima kraj malih ekrana kao čas za novu emisiju koju vodi Ognjen Amidžić.

"Amidži šou" je i ove nedelje sakupio sve one koji imaju nešto pikantno i novo o svom životu da iznesu, a Dragan Kojić Keba je imao sjajan povod.

Večito mladi i nasmejani pevač sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velikim zadovoljsvom je pred objektivom portala Srbija danas pričao o novoj pesmi i tome šta ga pokreće da stvara.

Kojić je sa "Baltik bendom" snimio rimejk verziju svog velikog hita "Bre gidi džanum", koja je u disko fazonu, a nosi naziv "Ona Kebina".

- Osetio sam tu energiju i prepoznao sam kvalitet. Prosto, "kliknulo je". Koreografiju sam sam smišljao, gledajući one profesionalne igrače. Za "Bre gidi džanum" je zapisano da mora da bude ta neka moja koreografija od pre trideset godina, i sad vidim da je to viralno - rekao nam je raspoloženi Keba.

pic.twitter.com/Gi3DZBwaMv

— pensador (@sakriosamime) October 13, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.