Katarina Živković: Ponekad mi dođe da budem zatvorenija!

Izvor: Svet, 17.Nov.2014, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Živković: Ponekad mi dođe da budem zatvorenija!

Nedavno se u medijima pojavila vest da je poznata pevačica Katarina Živković ugradila silikone, a na pitanje zašto se i dalje pojavljuje zakopčana do grla, pevačica je otkrila u emisiji „Grand news“:
Nema to veze s tim, nego nekad mi dođe period da budem malo zatvorenija. Nekad mi nešto kvrcne u glavi pa promenim sti. Možda ćete me videti na nastupu u pidžami, šalim se“, izjavila je Kaća.
Kaća kaže da je zaljubljena, ali ne pati zbog toga što nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u vezi sa tom osobom.
Zaljubljena sam. Ja sam uvek zaljubljena i uvek postoji neko na koga mislim i ko mi se sviđa. Mislim da je to normalno i da svaku ženu pokreće taj osećaj. Tako i mene pokreće iako sam sama. Ne patim što nisam sa tom osobom. Dovoljan mi je ovaj osećaj. Volim kada se nešto dešava. Već osam meseci sam bez partnera i tako će biti sve dok me neko ne spopadne“, rekla je pevačica.
Autor: Jasmina Jovičić, Life Content, Opera17
Foto: PrintScreen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.