Katarina Radivojević o drugoj sezoni Ubice mog oca: Marija će tek šokirati!

Izvor: Svet plus, 06.Jan.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Radivojević o drugoj sezoni Ubice mog oca: Marija će tek šokirati!

Katarina Radivojević u seriji Ubice mog oca tumači lik tužiteljke Marije, a kako kaže, ono što nas u drugoj sezoni od nje očekuje će nas šokirati.

Katarina Radivojević zadovoljna je reakcijama gledalaca na seriju Ubice mog oca i raduje se novoj sezoni. Ona u seriji igra lik tužiteljke Marije koja je u vezi sa inspektorom Jakovljevićem, kog tumači Vuk Kostić, i svim silama pokušava da ga zadrži, pa čak i trudnoćom:" Snimanje druge sezone serije "Ubice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mog oca" počinje tek u maju, ali se svejedno već sada radujem, jer sam uživala na snimanju. Lik Marije je kompleksan, jako dobro napisan i videćete, ona će vas sve šokirati u drugoj sezoni" otkrila je glumica za Blic. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.