Katarina Grujić OSTALA BEZ GLASA GREŠKOM LEKARA: Operacija se zakomplikovala, oporavak prolongiran

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 12:57

Katarina Grujić OSTALA BEZ GLASA GREŠKOM LEKARA: Operacija se zakomplikovala, oporavak prolongiran

Zapušila hejterima usta!
Pevačica Katarina Kaća Grujić se u poslednje vreme nalazi na žestokom udaru korisnika društvenih mrežama, zbog toga što čudno zvuči na nastupima.
Pevačica je sada otvorila dušu i otkrila da devet meseci nije imala glas, zbog greške lekara.
- Mislim da sam najveći strah imala kada sam operisala glasne žice. Kada 9 meseci nisam imala glas, kada nisam mogla normalno da pričam i da pevam. Dešavalo se da ljudi čuju kako govorim i da beže od mene, ne znaju što se dešava sa mnom. Tako da najveći strah mi je bio tada kada sam izgubila glas i kada sam prosto imala strah hoće li mi se ikada više vratiti. Pored straha za egzistenciju imala sam problem i u svakodnevnoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.