Katarina Grujić: Nemam kućni video, to nije moja strast!

Izvor: Kurir, 30.Jun.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić: Nemam kućni video, to nije moja strast!

Da imam kućni video, do sada bi već izašao u javnost. Nikada se ne bih ni skinula za časopis, to nije moja strast, rekla je Kaća

Pevačica Katarina Grujić tvrdi da nikada nije snimala svoj seksualni odnos te da, iako je i sama bila deo jednog rijaltiija, u "Parove" nikad ne bi ušla.

"Da imam kućni video, do sada bi već izašao u javnost. Nikada se ne bih ni skinula za časopis, to nije moja strast", rekla je Kaća. Ona kaže i da je zgrožena izjavama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pojedinih učesnica "Parova", odnosno "Maldiva".

"Najgore od svega je što se devojke hvale sa koliko muškaraca su bile i šta su sve radile u krevetu sa njima. To mi je mnogo gore nego da su zarađivale od seksa. Seks tako javno, pred kamerama, nešto je najgore što su mogli da urade", kaže Kaća.

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.