Kaća Grujić tvrdi: Nemam pornić!

Izvor: Svet, 30.Jun.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaća Grujić tvrdi: Nemam pornić!

Pevačica Katarina Grujić tvrdi da nikada nije snimala svoj seksualni odnos te da, iako je i sama bila deo jednog rijaltiija, u “Parove” nikad ne bi ušla.
“Da imam kućni video, do sada bi već izašao u javnost. Nikada se ne bih ni skinula za časopis, to nije moja strast”, rekla je Kaća za Blic.
Ona kaže i da je zgrožena izjavama pojedinih učesnica “Parova”, odnosno “Maldiva”.
“Najgore od svega je što se devojke hvale sa koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << muškaraca su bile i šta su sve radile u krevetu sa njima. To mi je mnogo gore nego da su zarađivale od seksa. Seks tako javno, pred kamerama, nešto je najgore što su mogli da urade”, kaže Kaća.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaća Grujić tvrdi: Nemam pornić!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jun.2015

Pevačica Katarina Grujić tvrdi da nikada nije snimala svoj seksualni odnos te da, iako je i sama bila deo jednog rijaltiija, u “Parove” nikad ne bi ušla...“Da imam kućni video, do sada bi već izašao u javnost. Nikada se ne bih ni skinula za časopis, to nije moja strast”, rekla je Kaća...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.