Karleuša se obratila SVIM KOLEGAMA - postavila izazov pevačima i obećala nagradu, evo šta treba da UČINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 22:39

Karleuša se obratila SVIM KOLEGAMA - postavila izazov pevačima i obećala nagradu, evo šta treba da UČINE

Još uvek nije poznato ko se "prijavio" da učestvuje u Jeleninom izazovu.

Jelena Karleuša je nedavno objavila dva albuma pod nazivima "Alfa" i "Omega", a tek sada je otkrila koju pesmu joj je bilo najteže da izvede. Karli je objavila snimak iz studija, dok peva pesmu "Ja", a ovom objavom je raspametila sve korisnike Instagrama.

Ona je istakla da joj je ova pesma bila najveći izazov, pa je zatražila od kolega da je otpevaju što bolje mogu. Zauzvrat, ona će im dati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nagradu.

- Muzički izazov. Snimila sam puno preteških pevačkih pesama… ali mislim da je teža i od "Tihog ubice" i "Ne vredi" upravo ova… "Ja". Veoma teška za live pevanje. Evo ga jedan pevački izazov svim mladim pevačima. Snimite kako pevate ovu pesmu i tagujte me. Objaviću onog ko bude najbolji i biće sa mnom gost u jednoj od narednih live emisija na televiziji gde ćemo ovu pesmu izvesti zajedno. Zapamtite, pored tehnike disanja, postavke vokala i dikcije, u ovoj pesmi je najbitnije srce! Emocija. Dajte mi vaše srce… - napisala je Jelena ispod snimka.

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

"Kakva emocija, svaka čast. Ovakvu emociju dobije osoba koja prođe kroz strašno teške periode u životu, koja te ojača ali ipak ostavi na tebe jedan pečat",  "Tvoje pesme su realno najteže i najzahtevnije. Pored "Magije", "Tihog ubice", "Pucaj u ljubav", "Savršenog zločina" brojnih drugih pesama. Niko to ne može otpevati osim tebe", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod Jelenine objave, a bilo je i onih koji već smatraju koja bi to pevačka nada sa domaće scene uspela da izvede ono što je Karleuša tražila, a u pitanju je mlada pevačica Zorja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.