Karleuša je upravo objavila “iznervirani” selfi posle okršaja između Tošića i Van Persija (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Feb.2017, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša je upravo objavila “iznervirani” selfi posle okršaja između Tošića i Van Persija (FOTO) (VIDEO)

Jelena Karleuša se nešto ranije ove večeri oglasila na Tviteru povodom incidenta koji se dogodio na utakmici između Fenerbahčea i Bešiktaša, a u kojem su učestvovali njen suprug Duško Tošić i Robin Van Persi. Popularna pevačica je oštro kritikovala poteze holandskog fudbalera zbog kojeg je njen suprug dobio crveni karton.

Karleuša je na svom Tviter profilu poručila Van Persiju nekoliko uvreda.

Printskrin: >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Twitter@karleusastar

Nedugo potom, kada su se strasti malo smirile, Jelena je objavila selfi gde je napisala da je "previše sam lepa da bih se nervirala".

I'm too fuckin' pretty to be upset;-) pic.twitter.com/gTgBHTQu1e

Jelena Karleuša (@karleusastar) February 5, 2017

Popularna pevačica je zatim objavila još jedan tvit gde je poručila da je prethodnu objavu uklonila zato što ju je suprug zamolio.

Istakla je da ne voli prljave igrače i poslala poljupce svim navijačima Bešiktaša.

Dusko asked me to remove my tweet about Persie, and I did. What can I say, I don't like dirty players. Kisses to all Besiktas fans!

— Jelena Karleuša (@karleusastar) February 5, 2017

Pogledajte video:

Champions @Besiktas pic.twitter.com/dhNRlIzVPq

— Jelena Karleuša (@karleusastar) February 5, 2017

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bura na Tviteru - Van Persi razbesneo Jelenu Karleušu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2017, 00:16

Srpska pevačica na društvenim mrežama stala u odbranu svog supruga, posle večerašnjeg incidenta tokom meča između Bešiktaša i Fenerbahčea...Objavili smo ranije večeras, srpski reprezentativac Duško Tošić večeras je isključen u Kup utakmici između Bešiktaša i Fenerbahčea, posle žestokog...

Nastavak na Sportske.net...

JK raznela Turke: Objavila snimak sa stadiona posle haosa između Tošića i Van Persija, ima samo jednu reč za njih (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Feb.2017

Burno je večeras bilo na stadionu Bešiktaša, ali i u loži iz koje je Jelena Karleuša bodrila svog supruga Duška Tošića. Po završetku utakmice Bešiktaš - Fenerbahče, Karleuša je na svom Tviter profilu postavila video iznad kog je napisala "Šampioni"...Champions @Besiktas pic.twitter.com/dhNRlIzVPq..—...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.