Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2020, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kandidatkinja obrukala Jelenu Karleušu: HRANIŠ dete, a ono dođe u ZVEZDE GRANDA I POKAŽE PI*KU!

Sinoć je žiri bio izuzetno strog prema takmičarima “Zvezdi Granda”, a Saša Popović i voditeljka Sanja Kužet su naglasili jasno da je vreme da se sa nekima i rastanu. Čak je i Jelena Karleuša, koja je mentorka prvoj muzičkoj nadi koja je nastupala, uputila opomenu. – Slušaj se, slušaj sebe i mirno – rekla je The post Kandidatkinja obrukala Jelenu Karleušu: HRANIŠ dete, a ono dođe u ZVEZDE GRANDA I POKAŽE PI*KU! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Sanja Popović

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

KANDIDATIMA SE UDELJUJU GLASOVI ?!: Tajac u šou, spomenuto IZNUĐIVANJE novca u Zvezdama Granda!

Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2020

Početak drugog kruga trenutno aktuelne sezone “Zvezda Granda” doneo je tu novinu da se i gostujući članovi žirija pokažu kao mentori. Naime, jedan od kandidata koji se predstavio žiriju bio je i Adnan Kadrić, kog je za ovaj krug takmičenja spremao Enes Begović. Kako je osvojio čak četiri...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.