Kakva noć na Farmi 5!! Goca Tržan bežala od Ivana, Čupo i Jelena uhvaćeni, Aki muvao Saru, svađa Ivana i Simonide… (Video)

Izvor: Poznati.info, 21.Sep.2013, 06:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva noć na Farmi 5!! Goca Tržan bežala od Ivana, Čupo i Jelena uhvaćeni, Aki muvao Saru, svađa Ivana i Simonide… (Video)

Ako niste sinoć ispratili Farmu 5 i žurku uživo,propustili ste dosta. Ovo je  bila možda najzanimljivija noć do sada. Počela je ulaskom Goce Tržan. Goca je otpevala samo dve pesme, a počela je numerom “Voleo si skota”. Pevačica se pravila da ne vidi Ivana, ali ju je on iznenadio kada ju je zgrabio sa leđa i poljubio.

Posle Goce, na Farmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << su ušli Miloš Bojanić, Andrija Aki Marković, Andreana Čekić i Jelena Gerbec.

Uz muziku, veče je obeležilo i par situacija o kojima će se ovih dana pričati: Izliv ljubomore Sare na Ivana zbog prilaska Goci, Sarino muvanje sa Akijem, svađa Ivana i Sare…

Čupo i vidno pijana Jelena Golubović vaćarili su se u kući, gde se moglo videti kako joj Čupo liže grudi na par metara od ostalih Farmera. Završili su u štali, a Miki kasnije tvrdio i pričao da ih je uhvatio u nezgodnoj situaciji… Ostaje nam da vidimo u pregledu  kojoj situaciji  i šta je pod tim mislio.

U međuvremenu, Ivan je uspeo da rasplače Simonidu, odbivši da pusti njenu pesmu Hopa Cupa.

Miki i Džidža su završili u istom krevetu, uz priču o ostalim farmerima, a Mikijeva ruka bila je na Džidži. Nova ljubav ili samo prijateljstvo?

Napomenućemo da su Andreana Čekić i Jelena Gerbec na kraju ostale da prespavaju na Farmi, a kao nagrada Zadruge za najzanimljiviju noć do sada.

Večerašnji pregled biće i više nego zanimljiv.

Do tada, pogledajte naredne snimke nezaboravne žurke:

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goca Tržan ušla na "Farmu"!

Izvor: Press, 21.Sep.2013

Ona je otpevala dve pesme "Voleo si skota" i "Strašno" i napustila imanje, a gotovo sve vreme je izbegavala da se javi svom bivšem suprugu, inače učesniku "Farme 5".. Marinković je nakon pesama Goci prišao i poljubio je u obraz, a zatim se sklonio od svoje bivše drage.. Nakon njenog kratkog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.