Kakva ispala! Tanja Savić otkrila da je kupila preglede za svoj veliki hit!? (video)

Izvor: Svet, 20.Sep.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva ispala! Tanja Savić otkrila da je kupila preglede za svoj veliki hit!? (video)

Pevačica Tanja Savić pokušava da tokom intervjua ne napravi neki lapsus zbog kojeg će je novinari i publika prozivati, ali u jednoj od poslednjih izdanja emisije “Ekskluziv” govorila je o uspehu poslednjeg singla “Švaler” i istakla da spot za pomenutu pesmu na Jutjubu ima već oko 18 miliona pregleda, piše pulsonline.rs.
Kada ju je novinar upitao da li su svi pregledi pravi pevačica se zamislila, a onda je shvatila da je postala sumnjiva.
“Pazi ja što se razmišljam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da li smo kupovali”, rekla je ona, a pogledajte kako je to izgledalo.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

TANJA SAVIĆ SE OPET ISPALILA: Javno otkrila da je kupovala preglede na Jutjubu?!

Izvor: Kurir, 20.Sep.2016

...Nedavno je govorila o uspehu svog poslednjeg singla "Švaler" i istakla da taj spot već beleži desetine miliona pregleda..Na pitanje da li je to cifra bez kupljenih pregleda, pevačica se malo ispalila.."Bez kupljenih", rekla je ona a onda shvatila da je postala sumnjiva pa kroz osmeh dodala:.."Pazi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.