Kaja Ostojić se tri puta udavala, a sada se razvodi od Džuniora Džeka!

Izvor: Svet plus, 14.Sep.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaja Ostojić se tri puta udavala, a sada se razvodi od Džuniora Džeka!

Pevačica Kaja Ostojić se tri puta udavala, a sada se razvodi od Džuniora Džeka zbog hrvatskog fudbalera Matee Pavlovića, koji trenutno brani boje francuskog SCO Angersa.

Kako Srpski telegraf piše, Kaja Ostojić i sedam godina mlađi Mateo su stupili u kontakt pre par meseci preko društvene mreže Instagram.

"Mateo je poslao Kaji poruku i ona mu je odmah odgovorila. Prvo su se dopisivali nekoliko nedelja, nakon čega su se i videli. Odmah su sevnule varnice među >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << njima i ušli su u tajnu vezu. Međutim, Mateu se nije dopadalo to što Kaja uprkos njihovoj vezi i dalje živi sa Džuniorom Džekom, pa je tražio da raskine sa njim i da se preseli kod njega u Francusku." - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

" Toliko je odlepio za njom da se bukvalno ne razdvajaju. Pre par dana joj je priredio romantičnu večeru povodom svog rođendana, na kome joj je poklonio korpu sa 101 ružom. Bukvalno joj skida zvezde sa neba."

Kaja Ostojić će na sve načine još uvek trudi da sakrije ovu vezu, bar dok se zvanično ne razvede, ali Mateo koristi svaki trenutak da pokaže da je njegova nova ljubav sa njim, pa je tako pre par dana na instastoriju okačio snimak na kome se vidi pevačica kako se sunča, dok je Kaja u istom trenutku okačila video sa istog mesta, ali bez Matee u kadru.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.