Kad joj sin poraste, pa kad vidi... Anita ponovo na stubu srama, OVO ŠTO JE OBUKLA nikada NIGDE niste videli

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2024, 14:21

"Kad joj sin poraste, pa kad vidi..." Anita ponovo na stubu srama, OVO ŠTO JE OBUKLA nikada NIGDE niste videli

Ona se ne potresa mnogo zbog komentara i uživa.

Anita Stanojlović ne silazi sa stuba srama na koji je, može se reći, samu sebe postavila svojim postupcima i izjavama.

Stanojlovićeva se svim silama trudi da oči njenog sada dečka, Anđela Rankovića budu samo na njoj, pa se gotovo svakodnevno razgolićuje iako je napolju debeli minus, a poslednja dva dana i sneg...

Ništa Anitu tu ne sprečava da pokaže što više nagog tela, a iz izazovnih pidžamica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sinoć je uskočila u jedan veoma neobičan odevni predmet i postala predmet ogovaranja na društvenim mrežama.

Naime, Anita je odlučila da se dotera za žurku koja je sinoć održana u "Eliti", a ovim povodom je izabrala drečavi neon zeleni kombinezon koji je na prvi pogled potpuno zatvoren i prati liniju tela. Ipak, kada se okrenula, gledaoci su doživeli blago stanje šoka budući da joj je zadnjica bila potpuno gola! Anita je na pozadini imala samo jednu tračicu na sredini, nalik tanga gaćama, međutim, čitava zadnjica je "sevala" celo veče.

Mnogi gledaoci su osudili ovaj potez mlade Stanojlovićeve koja kod kuće ima i sina.

- G*za je na izvol'te, a ne misli. Kad joj sinček poraste, pa kad vidi g*zu svoje mame, a usput i malo kadra - napisano je na Instagramu u okviru snimka na kojem se Anita uvija i meša u ritmu muzike i ovom odevnom predmetu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.